• Diverse faciliteiten
  • Jaar en seizoenplaatsen
  • Kampeerplaatsen
  • Goedkope tarieven

Bent u op zoek naar een kampeermogelijkheid met een stacaravan in de omgeving van Gelderland? Voor een fantastische vakantie in de prachtige omgeving van Kapel-Avezaath in de gemeente Buren, kunt u bij Recreatieoord In den Boomgaard terecht. Bij ons kunt u verblijven in een stacaravan, maar ook in een tent of chalet. Wij beschikken over een groot aantal jaarplaatsen, seizoenplaatsen en kampeerplaatsen (bijvoorbeeld dagplaatsen). Wilt u vakantie vieren in een stacaravan in het mooie Gelderland; bij Recreatieoord In den Boomgaard zijn de mogelijkheden eindeloos.

Vakantie vieren in een stacaravan in de omgeving Gelderland

Wist u dat Gelderland vele mogelijkheden biedt voor een prachtige vakantie? De Betuwe is een mooi gebied tussen de Waal en de Nederrijn en de Lek. In deze prachtige omgeving kunt u heerlijk wandelen of fietsen in de prachtige natuur, maar er zijn ook vele uitstapjes te maken. Wanneer u dit graag wilt gaan beleven en u nog op zoek bent naar een perfecte uitvalsbasis waar u in een stacaravan kunt verblijven, kunt u bij Recreatieoord In den Boomgaard,  gelegen in Gelderland, terecht. Wij bieden een groot recreatiegebied met verschillende faciliteiten en recreatiemogelijkheden op het terrein zelf, maar ook in de nabije omgeving.

Contact opnemen?

Bent u geïnteresseerd in het verblijf in een stacaravan bij Recreatieoord In den Boomgaard. Dan kunt u gemakkelijk online reserveren, maar u kunt ook contact met ons opnemen via 0344-661516.

Andere bezoekers bekeken ook:
Karpervissen Nederland bungalow | Kamperen in Gelderland | Camping met recreatieplas
Bel: 0344-661516 Of mail ons: info@indenboomgaard.nl

Informatie aanvragen

Velden met * zijn verplicht