Uiteraard is er in de omgeving van Camping in den Boomgaard ook genoeg te doen voor z'n tweetjes,voor het hele gezin of voor groepen. Wij hebben wat tips voor u op een rij gezet.
tiel-stad

De stad Tiel

Op 10 minuten rijden van de camping ligt de stad Tiel. Met een gevarieerd winkelbestand en diverse gezellige eetgelegenheden en evenementen een aanrader! 

Regelmatig zijn er evenementen zoals Tiel pakt uit! en natuurlijk als afsluiter van het festivalseizoen Appelpop.

Tiel heeft iedere maand een koopzondag dus zeker een aanrader! Meer info.

 

monkeytown

Monkeytown Tiel

Welkom bij het leukste en spannendste Indoorspeelparadijs van Nederland voor kinderen van 1 tot 12 jaar. Er zijn gigantische klim en klautertoestellen, vol uitdagende tunnels en geheime gangetjes en natuurlijk de bekende ballenbakken, superlego, trampolines en luchtkussens. Meer info.

buren-vesting

Historisch Buren

Op een steenworp afstand ligt het schitterende dorpje Buren. 

Vandaag de dag kunt u nog op vele plekken in Buren genieten van de geschiedenis van Buren & Oranje. Zo is er in het oude raadhuis van Buren het Oranjemuseum gevestigd. Komt u in het Weeshuis alles te weten over de historie van de Koninklijke Marechaussee En vindt er in de Synagoge altijd wel een sprankelende expositie plaats. Meer info

ouwehands-dierenpark

Ouwehands Dierenpark Rhenen

Op ca. 30min rijden van In den Boomgaard ligt Ouwehands Dierenpark.

Ga kijken bij het nieuwe gorilla-verblijf, sta neus aan neus met de ijsberentweeling of wandel lekker door het berenbos. Kinderen kunnen zicht uitleven in europa's grootste overdekte speeljungle RavotAapia. Meer Info