• Diverse faciliteiten
  • Jaar en seizoenplaatsen
  • Kampeerplaatsen
  • Goedkope tarieven

Alles is mogelijk als u wilt kamperen in de Betuwe. Ga eropuit en ontdek de omgeving! Duik de natuur in en bewandel de wandelroutes in het mooiste gebied van Nederland. Loop over dijken en bezoek oude dorpjes. Maak kennis met de groene omgeving van de Betuwe waar het water het landschap laat schitteren. Trek uw wandelschoenen aan en kom kamperen in de Betuwe bij Recreatieoord In den Boomgaard in Kapel-Avezaath.

Kom kamperen in de prachtige Betuwe

Niet alleen voor de mooiste wandelroutes is de Betuwe uitermate geschikt. Ook voor fietsliefhebbers is het natuurgebied in het oosten van Nederland een veelzijdige plaats. Maak een dagtocht langs de mooiste hotspots van de Betuwe en fiets mee met toertochten die georganiseerd worden door verschillende verenigingen en stichtingen. Blijf dichtbij Recreatieoord In den Boomgaard of verdwaal kilometers ver in de pracht en praal van de Betuwe. Trek eropuit met de fiets of loop de mooiste routes. Doe het zoals u het wilt. Kamperen in de Betuwe, als natuurliefhebber moet u er zijn geweest.

Trek eropuit en geniet

Fietsen in het Rivierenland is een genot voor de natuurliefhebber. Pak de fiets en stop eens onderweg, geniet van de omgeving. Drink een bakje koffie op een terras onderweg en kies voor gratis themaroutes zoals de Lingeroute of de Betuweroute. Wanneer u komt kamperen in de Betuwe, is een genietmoment een garantie van de natuur. Ziet u uzelf wel wandelen of fietsen in het mooiste gebied van Nederland? Neem dan contact op met Recreatieoord In den Boomgaard via 0344-661516 en beleef de natuur van dichtbij. Boek direct een plek op onze camping!

Andere bezoekers bekeken ook:
Camping met visgelegenheid | Betuwe camping | Chalet huren in de Betuwe | Stacaravan Gelderland
Bel: 0344-661516 Of mail ons: info@indenboomgaard.nl

Informatie aanvragen

Velden met * zijn verplicht