Bent u op zoek naar een plek om te zwemmen in Gelderland / de Betuwe. Kom dan naar Camping 'In den Boomgaard'

De plas ligt bij Kapel-Avezaath midden in de Betuwe, niet ver ten westen van Tiel

Recreactieoord 'In den Boomgaard' beschikt over een zwemplas van 3.8ha. Aan de westzijde van de zwemplas vindt u een ruime ligweide met plek voor ca. 250 personen.

U kunt er lekker dobberen op uw luchtbed of lekker varen in uw rubberboot.
Voor de kinderen is er een klein zandstrand waar ze naar hartenlust kunnen spelen.

Voor de kleintjes

Er zijn drie speeltuinen op het campingterrein aanwezig, waarvan er eentje op de ligweide, vlakbij het zandstrandje is aangelegd. Naast de speeltuin ligt een springkussen. In een hoek van de speelweide vlakbij de Linge is een volleybalveld aangelegd. Op de camping zijn sanitaire voorzieningen aanwezig. Er zijn in totaal drie toiletgebouwtjes waar toiletten en douches aanwezig zijn. Eén van deze gebouwtjes staat vlak naast de ligweide.

Dagrecreatie

Voor dagrecreatie zijn er parkeerplaatsen bij de ingang van de camping. Dit wordt aangegeven middels borden of pionnen. De parkeerplaatsen zijn bestraat of geasfalteerd.

Nagenoeg rondom de gehele plas, behalve op de oostelijke oever staan bomen.

Horeca

Tevens beschikt Camping 'Indenboomgaard' over een horecagelegenheid wat plaats biedt voor ca. 80 personen. In het hoogseizoen kunt u hier terecht voor fris, alcoholische dranken, frites, snacks, snoep, etc.

Seizoen

Het zwemseizoen duurt van 1 mei tot en met 30 september en in deze periode controleert het Waterschap Rivierenland regelmatig of er bacteriën, zoals bijvoorbeeld blauwalgen, in het water aanwezig zijn.

Niet voor niets wordt door het waterschap de waterkwaliteit van Recreatieoord "In den Boomgaard" de afgelopen 4 jaar als Uitstekend beoordeeld!

Een compleet profiel kunt hier bekijken

Recreatie

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u graag een keer komen recreëren? Hier vindt u de prijzen voor de dagrecreatie en de abonnementen.

Wij zien u graag!